Jagody w syropie
Oceń przepis:
Przygotował:
Gary Rhodes
- Seria kulinarna:
- Gary Rhodes w kuchni przez cały rok (odc.6)
- Trudność:
- łatwe
- Rodzaj dania:
- Desery
Składniki:
- 225 g jagód
- 75 g cukru pudru
- 3 łyżki wody
- 3 łyżki crème de cassis albo crème de martie
Kalkulator kulinarny
Przygotowanie:
Owoce wsyp do rondla. Włącz gaz. Dosyp 75g cukru pudru. Wlej wodę i alkohol. Gotuj przez parę minut na wolnym ogniu, aż zmiękną. Ostrożnie zamieszaj. Nie powinny się ugotować, a jedynie zmięknąć. Podawaj ciepłe z ciepłym ciastem cytrynowym z semoliny.
Dołącz do CANAL+ i oglądaj
jak chcesz i kiedy chcesz!
- Sprawdź
- albo
-
TV SAT +Sprawdź
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
Desery
Zobacz również...
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA W