Jagnięcina w bekonie i letnia sałatka fasolowa
Oceń przepis:
- Seria kulinarna:
- Żołądek czy rozsądek? 3 (odc. 34)
- Trudność:
- łatwe
- Rodzaj dania:
- Dania mięsne
Składniki:
- 10 kawałków polędwicy jagnięcej
- 24 cienkie plasterki bekonu albo pancetty
- gałązka rozmarynu
- pęczek tymianku
- 2 ząbki czosnku
- ćwierć pęczka majeranku
- 2 łyżki oliwy
- skórka otarta z cytryny
- pieprz
Kalkulator kulinarny
Przygotowanie:
Kawałki polędwicy owinąć paskami bekonu. Przyprawić solą i pieprzem. Nabić na patyczki do szaszłyków i grillować przez 8 - 10 minut. Składniki sałatki wymieszać w dużej misce. Podawać z upieczoną jagnięciną.
Dołącz do CANAL+ i oglądaj
jak chcesz i kiedy chcesz!
- Sprawdź
- albo
-
TV SAT +Sprawdź
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
Dania mięsne
Zobacz również...
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA W