Grzanka z pieczoną fasolą
Oceń przepis:
- Seria kulinarna:
- Żołądek czy rozsądek? 3 (odc. 59)
- Trudność:
- łatwe
- Rodzaj dania:
- Dania wegetariańskie
Składniki:
- puszka fasoli
- filiżanka posiekanych pomidorów
- łyżka koncentratu pomidorowego
- łyżka musztardy dijońskiej
- łyżka brązowego cukru
- sól do smaku
- 2 grzanki z chleba orkiszowego na zakwasie
- do przybrania - rukola skropiona sokiem z cytryny, oliwą i przyprawiona solą
Kalkulator kulinarny
Przygotowanie:
Fasolę i pomidory zagotować. Dodać musztardę i cukier. Przyprawić solą do smaku. Nałożyć na grzanki i posypać sałatką z rukoli.
Dołącz do CANAL+ i oglądaj
jak chcesz i kiedy chcesz!
- Sprawdź
- albo
-
TV SAT +Sprawdź
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
Dania wegetariańskie
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA W