Frittata ze spaghetti, jajkami i oliwkami
Oceń przepis:
- Seria kulinarna:
- Żołądek czy rozsądek? 3 (odc. 3)
- Trudność:
- łatwe
- Rodzaj dania:
- Dania wegetariańskie
- Kuchnia świata:
- Kuchnia włoska
Przygotowanie:
Składniki:250 g ugotowanego spaghetti
150 g czarnych oliwek bez pestek
2 ząbki czosnku
posiekana cebula
4 gałązki tymianku
natka pietruszki
75 g gruyera
3 jajka
szczypta gałki muszkatołowej
szczypta soli
Przygotowanie:
Podsmażyć cebulę z tymiankiem i pietruszką na 50 gramach masła. Wymieszać jajka z przyprawami i resztą składników. Wlać na patelnię i smażyć przez 8-12 minut, aż masa się zetnie.
Dołącz do CANAL+ i oglądaj
jak chcesz i kiedy chcesz!
- Sprawdź
- albo
-
TV SAT +Sprawdź
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
Dania wegetariańskie
Zobacz również...
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA W