Cebulki pieczone na grillu na gałązkach rozmarynu

Cebulki pieczone na grillu na gałązkach rozmarynu
Oceń przepis:
18 ocen Średnia ocena: 3.80

Przygotował:

Ainsley Harriott

Seria kulinarna:
Grillowanie z Ainsleyem od A do Z (odc.3)
Trudność:
łatwe
Rodzaj dania:
Przekąski
Kuchnia świata:
Kuchnia afrykańska

Składniki:

Kalkulator wag i miar

Kalkulator kulinarny

Przygotowanie:

Z gałązek rozmarynu oberwać listki. Na powstałe patyczki nabijać cebulki, przekrojone wzdłuż na pół. Posmarować cebulki oliwą, ułożyć na niezbyt gorącym grillu i posypać cukrem pudrem. Piec kilka minut z każdej strony. Idealny dodatek do mięsa z grilla!

 

Dołącz do CANAL+ i oglądaj CANAL+KUCHNIA jak chcesz i kiedy chcesz!
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA