Zupa migdałowa
Oceń przepis:
- Seria kulinarna:
- Żołądek czy rozsądek? 4 (odc. 60)
- Trudność:
- łatwe
- Rodzaj dania:
- Zupy
- Ilość osób:
- 2
Składniki:
- 1 filiżanka mielonych migdałów
- 4 filiżanki mleka migdałowego (mogą być pół na pół z wodą)
- 1 pokrojony por
- 1 pokrojony seler korzeniowy
- pieprz kajeński do smaku
- płatki migdałowe i gałka muszkatołowa do dekoracji
Kalkulator kulinarny
Przygotowanie:
Mleko przelać do garnka, dodać mielone migdały, por i seler. Gotować, aż warzywa będą miękkie. Zmiksować. Posypać pieprzem kajeńskim i gałką.
Dołącz do CANAL+ i oglądaj
jak chcesz i kiedy chcesz!
- Sprawdź
- albo
-
TV SAT +Sprawdź
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
Zupy
Zobacz również...
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA W