Zielony koktajl ogrodowy Sary

Zielony koktajl ogrodowy Sary
Oceń przepis:
7 ocen Średnia ocena: 3.90
Seria kulinarna:
Nordycka kuchnia Sary La Fountain (odc. 13)
Trudność:
łatwe
Rodzaj dania:
Napoje
Kuchnia świata:
Kuchnia skandynawska, Kuchnia islandzka

Składniki:

  • ¼ główki kapusty
  • 2 kwaskowate zielone jabłka
  • ½ zielonego ogórka
  • jarmuż
  • 3 łodygi selera naciowego
  • 1 pęczek szparagów
  • 300 g ananasa
  • 1 garść szpinaku
  • 6 cm świeżego korzenia imbiru

Kalkulator wag i miar

Kalkulator kulinarny

Przygotowanie:

Pokrój kapustę i pozostałe składniki na małe kawałki. Obierz korzeń imbiru. Przetrzyj w sokowirówce.

 

Dołącz do CANAL+ i oglądaj CANAL+KUCHNIA jak chcesz i kiedy chcesz!
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA