Zawijane kanapki śniadaniowe
Oceń przepis:
- Seria kulinarna:
- Żołądek czy rozsądek? 3 (odc. 48)
- Trudność:
- łatwe
- Rodzaj dania:
- Przekąski
Składniki:
- 2 łyżki oliwy
- kolba kukurydzy
- 2 jajka
- 2 łyżki fety
- łyżka posiekanego tymianku
- 2 kawałki chleba górskiego
Kalkulator kulinarny
Przygotowanie:
Ziarna kukurydzy wyłuskać z kolby i usmażyć do miękkości na rozgrzanej oliwie. W miseczce wymieszać jajka i fetę. Masę jajeczną wlać do kukurydzy i smażyć, aż jajka się zetną. Dodać tymianek. Tak przygotowany farsz rozłożyć na chlebie. Zwinąć w rulon.
Dołącz do CANAL+ i oglądaj
jak chcesz i kiedy chcesz!
- Sprawdź
- albo
-
TV SAT +Sprawdź
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
Zobacz również...
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA W