Zapiekane maliny z kruszonką
Oceń przepis:
Przygotował:
Adam Chrząstowski
- Seria kulinarna:
- Adam po pracy (odc.2)
- Trudność:
- łatwe
- Rodzaj dania:
- Desery
- Kuchnia świata:
- Kuchnia polska
Składniki:
- 300 g malin mrożonych
- 100 g maślanych herbatników
- 4 łyżki miodu
- 1 łyżeczka cukru waniliowego
- ½ kostki masła
- 4 gałki lodów śmietankowych
Kalkulator kulinarny
Przygotowanie:
Maliny wyłożyć do sufleciarek, polać miodem i posypać cukrem waniliowym. Herbatniki pokruszyć i posypać nimi maliny. Na wierzch położyć kawałki masła i zapiec w piekarniku o temperaturze 180 st. C. Przed podaniem na każdą porcję wyłożyć lody.
Dołącz do CANAL+ i oglądaj
jak chcesz i kiedy chcesz!
- Sprawdź
- albo
-
TV SAT +Sprawdź
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA W