Tuńczyk smażony w przyprawach afro-karaibskich
Oceń przepis:
- Seria kulinarna:
- Przyjęcie u Rocco
- Trudność:
- łatwe
- Rodzaj dania:
- Dania z ryb
- Ilość osób:
- 8
Przygotowanie:
Składniki:
225 g filetów z żółtego tuńczyka
2 łyżki mieszanki afro-karaibskich przypraw „Padmy”
sól
oliwa
rukola
Przygotowanie:
Potnij tuńczyka w kawałki po 25g, dopraw solą, obtocz w mieszance przypraw. Rozgrzej patelnię na silnym ogniu. Wlej oliwę do wyso kości 3 mm. Obsmażaj mięso ze wszystkich stron przez 30 sekund. Podawaj przybrane rukolą.
© 2012 Joel Gargano
Dołącz do CANAL+ i oglądaj
jak chcesz i kiedy chcesz!
- Sprawdź
- albo
-
TV SAT +Sprawdź
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA W