świeże wiórki kokosowe
Oceń przepis:
- Seria kulinarna:
- Domowy kucharz (odc.37)
- Trudność:
- łatwe
- Rodzaj dania:
- Inne
Przygotowanie:
Rozgrzej piekarnik do 200 stopni C. Za pomocą dużego gwoździa i młotka ponakłuwaj „oczka” w górnej części orzecha. Zlej płyn ze środka. Piecz kokosa przez 20 minut, aż popęka. Odłóż, żeby ostygł i lekko postukaj w niego młotkiem, żeby się rozpadł. Obierz biały miąższ z brązowej skórki. Zetrzyj miąższ na tarce. Przechowuj w lodówce w szczelnie zamykanym plastikowym woreczku.
Dołącz do CANAL+ i oglądaj
jak chcesz i kiedy chcesz!
- Sprawdź
- albo
-
TV SAT +Sprawdź
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
Zobacz również...
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA W