Sos z orzechów nerkowca
Oceń przepis:
- Seria kulinarna:
- Domowy kucharz (odc.125)
- Trudność:
- łatwe
- Rodzaj dania:
- Sosy, kremy, pasty
Składniki:
- 1 szklanka mleka sojowego
- ryżowego lub krowiego
- 1 szklanka blanszowanych niesolonych orzechów nerkowca
- 1 łyżka brązowego cukru
- 1 łyżeczka ekstraktu waniliowego
Kalkulator kulinarny
Przygotowanie:
Mleko podgrzać w małym rondelku. Dodać orzechy nerkowca, wyłączyć płomień, odstawić na 20 minut. Dodać cukier i ekstrakt waniliowy. Zmiksować przy pomocy blendera na gładki i spieniony krem. Dodawać do ulubionych deserów.
Dołącz do CANAL+ i oglądaj
jak chcesz i kiedy chcesz!
- Sprawdź
- albo
-
TV SAT +Sprawdź
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA W