Sos z kolendry i kminu
Oceń przepis:
- Seria kulinarna:
- Australijskie Boże Narodzenie (odc.4)
- Trudność:
- łatwe
- Rodzaj dania:
- Inne
Składniki:
- 2 łyżeczki prażonych nasion kminu rzymskiego
- 200 g świeżej
- posiekanej kolendry
- 3 ząbki czosnku
- 60 ml octu sherry
- 60 ml oliwy z pierwszego tłoczenia
Kalkulator kulinarny
Przygotowanie:
Wrzuć kmin, kolendrę, czosnek i ocet do malaksera. Miksuj, stopniowo dolewając oliwę. Dopraw solą. Przechowuj w zakręconym słoiku.
Dołącz do CANAL+ i oglądaj
jak chcesz i kiedy chcesz!
- Sprawdź
- albo
-
TV SAT +Sprawdź
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA W