Sos do pierożków gyoza

Sos do pierożków gyoza
Oceń przepis:
64 ocen Średnia ocena: 3.30

Przygotował:

Anna Olson

Seria kulinarna:
Anna Olson: Sezon na świeżość 2 (odc.23)
Trudność:
łatwe
Rodzaj dania:
Pierogi i pierożki
Kuchnia świata:
Kuchnia japońska

Składniki:

  • 2 łyżki sosu sojowego
  • 1 łyżka octu z wina ryżowego
  • ¼ łyżeczki oleju sezamowego

Kalkulator wag i miar

Kalkulator kulinarny

Przygotowanie:

Wymieszaj składniki w płytkiej miseczce i podaj do gotowych pierożków.

 

Dołącz do CANAL+ i oglądaj CANAL+KUCHNIA jak chcesz i kiedy chcesz!
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA