Sos czekoladowy

Sos czekoladowy
Oceń przepis:
2 oceny Średnia ocena: 4.00

Przygotował:

Anne Burrell

Seria kulinarna:
Sekrety szefowej kuchni (odc. 12)
Trudność:
łatwe
Rodzaj dania:
Sosy, kremy, pasty

Składniki:

Kalkulator wag i miar

Kalkulator kulinarny

Przygotowanie:

Wlej do rondla 2 cm wody i zagotuj. Włóż czekoladę do metalowej albo żaroodpornej szklanej miski i ustaw na rondlu tak, żeby nie dotykała dnem wody. Dodaj pozostałe składniki, a kiedy czekolada się stopi, zdejmij miskę z rondla. Wymieszaj i nałóż porcje ciepłego sosu na ptysie.

 

Dołącz do CANAL+ i oglądaj CANAL+KUCHNIA jak chcesz i kiedy chcesz!
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA