Smażona troć z sosem musztardowo-śmietanowym

Smażona troć z sosem musztardowo-śmietanowym
Oceń przepis:
41 ocen Średnia ocena: 3.70

Przygotował:

Gary Rhodes

Seria kulinarna:
Gary Rhodes w kuchni przez cały rok (odc.5)
Trudność:
łatwe
Rodzaj dania:
Dania z ryb
Ilość osób:
2

Składniki:

Kalkulator wag i miar

Kalkulator kulinarny

Przygotowanie:

Skórę oprósz mąką. Na patelni ustawionej na średnim ogniu rozgrzej oliwę. Połóż rybę stroną ze skórą i smaż przez 4-5 minut. Dopraw solą i pieprzem, przewróć. Wyłącz gaz. Gdy ryba dochodzi, zrób sos.

 

Dołącz do CANAL+ i oglądaj CANAL+KUCHNIA jak chcesz i kiedy chcesz!
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA