Smażona troć z sosem musztardowo-śmietanowym
Oceń przepis:
Przygotował:
Gary Rhodes
- Seria kulinarna:
- Gary Rhodes w kuchni przez cały rok (odc.5)
- Trudność:
- łatwe
- Rodzaj dania:
- Dania z ryb
- Ilość osób:
- 2
Składniki:
- 2 filety z troci
- sól i pieprz
- mąka do oprószenia
- 2 łyżki stołowe oliwy
Kalkulator kulinarny
Przygotowanie:
Skórę oprósz mąką. Na patelni ustawionej na średnim ogniu rozgrzej oliwę. Połóż rybę stroną ze skórą i smaż przez 4-5 minut. Dopraw solą i pieprzem, przewróć. Wyłącz gaz. Gdy ryba dochodzi, zrób sos.
Dołącz do CANAL+ i oglądaj
jak chcesz i kiedy chcesz!
- Sprawdź
- albo
-
TV SAT +Sprawdź
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
Dania z ryb
Zobacz również...
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA W