Smażona brukselka z kasztanami, rozmarynem i miodem
Oceń przepis:
- Seria kulinarna:
- Australijskie Boże Narodzenie (odc.3)
- Trudność:
- łatwe
- Rodzaj dania:
- Dania wegetariańskie
- Ilość osób:
- 4
Składniki:
- ½ kg brukselki
- umytej i ugotowanej
- 200 g kasztanów
- obranych i blanszowanych
- 100 g masła
- łyżeczka miodu ekologicznego
- 10 gałązek rozmarynu
- sól i świeżo zmielony pieprz
Kalkulator kulinarny
Przygotowanie:
W garnku rozpuść masło, wrzuć brukselkę, kasztany, miód i rozmaryn. Smaż, aż będą złociste. Dopraw solą oraz pieprzem i podawaj.
Dołącz do CANAL+ i oglądaj
jak chcesz i kiedy chcesz!
- Sprawdź
- albo
-
TV SAT +Sprawdź
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
Dania wegetariańskie
Zobacz również...
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA W