Sałatka z kalafiora, truskawek, szczawiu i wędzonego halibuta

Sałatka z kalafiora, truskawek i wędzonego halibuta
Oceń przepis:
20 ocen Średnia ocena: 3.90

Przygotował:

Adriana Marczewska

Seria kulinarna:
Ślinotok (odc. 3)
Trudność:
łatwe
Rodzaj dania:
Sałatki

Składniki:

Kalkulator wag i miar

Kalkulator kulinarny

Przygotowanie:

Z surowego kalafiora wykrawamy różyczki, siekamy je i mieszamy z halibutem, pokrojonymi truskawkami, szalotką i szczawiem.
Dodajemy sól, pieprz, sok z cytryny i oliwę.
Czosnek niedźwiedzi i szczypior siekamy.
Obtaczamy w ziołach okrągły serek, najlepiej kozi. Dodajemy łyżkę jogurtu greckiego.

 

Dołącz do CANAL+ i oglądaj CANAL+KUCHNIA jak chcesz i kiedy chcesz!
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA