Sałatka z kalafiora, truskawek, szczawiu i wędzonego halibuta
Oceń przepis:
Przygotował:
Adriana Marczewska
- Seria kulinarna:
- Ślinotok (odc. 3)
- Trudność:
- łatwe
- Rodzaj dania:
- Sałatki
Składniki:
- kalafior
- kawałek wędzony halibuta
- truskawki
- szalotka
- szczaw
- sól
- pieprz
- sok z cytryny
- oliwa
- czosnek niedźwiedzi
- szczypior
- 2 krążki sera koziego
- jogurt grecki
Kalkulator kulinarny
Przygotowanie:
Z surowego kalafiora wykrawamy różyczki, siekamy je i mieszamy z halibutem, pokrojonymi truskawkami, szalotką i szczawiem.
Dodajemy sól, pieprz, sok z cytryny i oliwę.
Czosnek niedźwiedzi i szczypior siekamy.
Obtaczamy w ziołach okrągły serek, najlepiej kozi. Dodajemy łyżkę jogurtu greckiego.
Dodajemy sól, pieprz, sok z cytryny i oliwę.
Czosnek niedźwiedzi i szczypior siekamy.
Obtaczamy w ziołach okrągły serek, najlepiej kozi. Dodajemy łyżkę jogurtu greckiego.
Dołącz do CANAL+ i oglądaj
jak chcesz i kiedy chcesz!
- Sprawdź
- albo
-
TV SAT +Sprawdź
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
Sałatki
Zobacz również...
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA W