Sałatka z borówek amerykańskich i granatu
Oceń przepis:
Przygotował:
Nadia G.
- Seria kulinarna:
- Bitchin' Kitchen (odc. 10)
- Trudność:
- łatwe
- Rodzaj dania:
- Sałatki, sałaty i surówki
- Ilość osób:
- 4
Składniki:
- cytrynowa pita
- 1 świeży chlebek pita
- 1 łyżeczka oliwy extra vergine
- 1 łyżka świeżego soku z cytryny
- sól morska i świeżo mielony pieprz do smaku
- szczypta ostrej papryki w płatkach
Kalkulator kulinarny
Przygotowanie:
Nagrzej piekarnik do 205 stopni C. Posmaruj chlebek pita pędzlem zanurzonym oliwie energicznie wymieszanej z sokiem wyciśniętym z połowy cytryny. Posyp solą morską, świeżo pokruszonym pieprzem i chili. Piecz ok. 5 minut, aż będzie złocisty i chrupki.
Dołącz do CANAL+ i oglądaj
jak chcesz i kiedy chcesz!
- Sprawdź
- albo
-
TV SAT +Sprawdź
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
Zobacz również...
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA W