Sałatka z arbuza i fety
Oceń przepis:
Przygotował:
Ricardo Larrivee
- Seria kulinarna:
- Ricardo i przyjaciele (odc. 10)
- Trudność:
- łatwe
- Rodzaj dania:
- Sałatki, sałaty i surówki
- Ilość osób:
- 4
Składniki:
- 750 ml arbuza pokrojonego w 2,5 cm kostkę
- 250 ml fety
- odcedzonej i pokrojonej w 1 cm kostkę
- ½ ogórka wężowego
- obranego
- bez nasion
- pokrojonego w 1 cm kostkę
- 75 ml prażonych
- solonych nasion słonecznika
- 1 łyżka stołowa oliwy
- 2 łyżki stołowe octu z cydru
- sól i pieprz
Kalkulator kulinarny
Przygotowanie:
W misce wymieszaj wszystkie składniki, posyp solą i pieprzem. Podawaj jako przystawkę w ładnych, wysokich kieliszkach.
Dołącz do CANAL+ i oglądaj
jak chcesz i kiedy chcesz!
- Sprawdź
- albo
-
TV SAT +Sprawdź
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
Sałatki, sałaty i surówki
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA W