Kapusta z daktylami i soczewicą

Kapusta z daktylami i soczewicą
Oceń przepis:
111 ocen Średnia ocena: 3.60

Składniki:

Kalkulator wag i miar

Kalkulator kulinarny

Przygotowanie:

Cebulę pokroić w kostkę, na dnie dużego garnka rozgrzać olej i dodać cebulkę. Smażyć na minimalnym ogniu przez 6 - 8 minut.
W międzyczasie kapustę pokroić na mniejsze kawałki, daktyle posiekać. Dodać do cebulki wraz ze wszystkimi pozostałymi składnikami i gotować przez 1 - 2 godziny pod przykryciem na bardzo małym ogniu.
Na koniec doprawić do smaku solą, podawać jako dodatek do tradycyjnych świątecznych dań.

 

Dołącz do CANAL+ i oglądaj CANAL+KUCHNIA jak chcesz i kiedy chcesz!
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA