Pita z gołębiem, boczkiem i kaszanką
Oceń przepis:
- Seria kulinarna:
- Niebiańska kuchnia - wzloty i upadki (odc. 9)
- Trudność:
- łatwe
- Rodzaj dania:
- Dania mięsne
Składniki:
- 4 gołębie piersi
- 4 łyżki oliwy z oliwek
- 400 g kaszanki
- 200 g wędzonego boczku
- sok z 1 cytryny
Kalkulator kulinarny
Przygotowanie:
Rozgrzej patelnię grillową. Usmaż piersi - przez 12-15 minut. Na oliwie z oliwek usmaż boczek aż zrobi się chrupiący. Pokrój piersi w plasterki. Połóż na talerzu liście sałaty, kawałki piersi, kaszanki i boczku. Polej wszystko oliwą i sokiem z cytryny, dopraw solą i pieprzem. Podawaj z pitą.
Dołącz do CANAL+ i oglądaj
jak chcesz i kiedy chcesz!
- Sprawdź
- albo
-
TV SAT +Sprawdź
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
Dania mięsne
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA W