Pieczarki faszerowane z rozmarynem
Oceń przepis:
Przygotował:
Jola Słoma
- Seria kulinarna:
- Słoneczne ATELIER SMAKU (odc.6)
- Trudność:
- łatwe
- Rodzaj dania:
- Dania wegetariańskie
Składniki:
- 6 kapeluszy dużych pieczarek
- 1/2 szklanki ugotowanego ryżu
- 10 dag sera feta
- kilka gałązek rozmarynu
- szczypta czarnego pieprzu
- oliwa z oliwek do posmarowania pieczarek
Kalkulator kulinarny
Przygotowanie:
Posmarowane oliwą kapelusze pieczarek wypełniamy ryżem wymieszanym z przyprawami i fetą. Zawijamy w folię aluminiową i grillujemy aż będą miękkie.
Dołącz do CANAL+ i oglądaj
jak chcesz i kiedy chcesz!
- Sprawdź
- albo
-
TV SAT +Sprawdź
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
Dania wegetariańskie
Zobacz również...
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA W