Omlet z pieczarkami

Omlet z pieczarkami
Oceń przepis:
25 ocen Średnia ocena: 4.10
Seria kulinarna:
Żołądek czy rozsądek? 3 (odc. 16)
Trudność:
łatwe
Rodzaj dania:
Inne

Składniki:

Kalkulator wag i miar

Kalkulator kulinarny

Przygotowanie:

Na oliwie podsmażyć czosnek, bekon i pieczarki. Przyprawić solą i pieprzem. Jajka roztrzepać widelcem, dodać sól, pieprz i zioła. Zalać nimi smażące się pieczarki z bekonem. Zmniejszyć płomień i smażyć, aż masa się zetnie. Można dodać odrobinę sera. Złożyć omlet na pół i podawać z grzanką i łyżką kwaśnej śmietany.

 

Dołącz do CANAL+ i oglądaj CANAL+KUCHNIA jak chcesz i kiedy chcesz!
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA