Mięsne zapiekanki

Mięsne zapiekanki
Oceń przepis:
2 oceny Średnia ocena: 4.00
Seria kulinarna:
W interesie mięsożercy (odc. 3)
Trudność:
łatwe
Rodzaj dania:
Dania mięsne

Składniki:

  • 700 g mąki
  • 300 g łoju
  • 500 g pokrojonej wołowiny
  • 1 filiżanka zimnej wody
  • 1 łyżka oliwy
  • 1 łodyga selera naciowego
  • 4 minimarchewki
  • 1 ząbek czosnku
  • 1 cebula
  • tymianek
  • sól
  • pieprz

Kalkulator wag i miar

Kalkulator kulinarny

Przygotowanie:

Potrzebne nam będą: masło, groszek, woda lub bulion, sól i pieprz. Wszystkie składniki gotujemy na wolnym ogniu. Gdy groszek zmięknie, dodajemy świeżą, posiekaną miętę.

 

Dołącz do CANAL+ i oglądaj CANAL+KUCHNIA jak chcesz i kiedy chcesz!
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA