Mięsne zapiekanki
Oceń przepis:
- Seria kulinarna:
- W interesie mięsożercy (odc. 3)
- Trudność:
- łatwe
- Rodzaj dania:
- Dania mięsne
Składniki:
- 700 g mąki
- 300 g łoju
- 500 g pokrojonej wołowiny
- 1 filiżanka zimnej wody
- 1 łyżka oliwy
- 1 łodyga selera naciowego
- 4 minimarchewki
- 1 ząbek czosnku
- 1 cebula
- tymianek
- sól
- pieprz
Kalkulator kulinarny
Przygotowanie:
Potrzebne nam będą: masło, groszek, woda lub bulion, sól i pieprz. Wszystkie składniki gotujemy na wolnym ogniu. Gdy groszek zmięknie, dodajemy świeżą, posiekaną miętę.
Dołącz do CANAL+ i oglądaj
jak chcesz i kiedy chcesz!
- Sprawdź
- albo
-
TV SAT +Sprawdź
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA W