Melony z szynką parmeńską
Oceń przepis:
Przygotował:
Ricardo Larrivee
- Seria kulinarna:
- Ricardo i przyjaciele (odc. 15)
- Trudność:
- łatwe
- Rodzaj dania:
- Przekąski
- Kuchnia świata:
- Kuchnia włoska
- Ilość osób:
- 6
Składniki:
- 3 przepołowione melony kantalupa
- 375 ml posiekanej szynki parmeńskiej
- 375 ml białego porto
Kalkulator kulinarny
Przygotowanie:
Odetnij plaster ze spodu połówki melona, żeby się nie przewracała. Wyjmij łyżką nasiona. Wydrążone melony napełnij szynką. Skrop porto. Podawaj jako przystawkę.
Dołącz do CANAL+ i oglądaj
jak chcesz i kiedy chcesz!
- Sprawdź
- albo
-
TV SAT +Sprawdź
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
Zobacz również...
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA W