Marynowana czerwona cebula
Oceń przepis:
Przygotował:
Anna Olson
- Seria kulinarna:
- Anna Olson: Sezon na świeżość 2 (odc.2)
- Trudność:
- łatwe
- Rodzaj dania:
- Inne
Składniki:
- 4 szklanki czerwonej cebuli
- pokrojonej w plasterki
- 1/3 szklanki cukru
- 1/3 szklanki miodu
- 1 szklanka wytrawnego białego wina
- ¼ szklanki soku z cytryny
- 1 łyżeczka soli
Kalkulator kulinarny
Przygotowanie:
Uduś wszystkie składniki w garnku bez pokrywki, na średnim ogniu, aż cebula zmięknie a płyn odparuje. Marynowaną, czerwoną cebulę można przechować w lodówce do 6 tygodni.
Dołącz do CANAL+ i oglądaj
jak chcesz i kiedy chcesz!
- Sprawdź
- albo
-
TV SAT +Sprawdź
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
Zobacz również...
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA W