Linguine z nogaczem i sos pomarańczowo-estragonowy
Oceń przepis:
Przygotował:
Gary Rhodes
- Seria kulinarna:
- Gary Rhodes w kuchni przez cały rok (odc.2)
- Trudność:
- trudne
- Rodzaj dania:
- Owoce morza
Przygotowanie:
Kraby wrzuć do wrzątku i gotuj przez 8 minut. Następnie wyjmij białe i brązowe mięso, trzymaj je oddzielnie. Zachowaj też pancerze, które należy umyć, i podzielone odnóża. Sprawdzić dokładnie białe mięso, czy nie zaplątał się ostry odłamek pancerza i podziel na apetyczne cząstki.
Dołącz do CANAL+ i oglądaj
jak chcesz i kiedy chcesz!
- Sprawdź
- albo
-
TV SAT +Sprawdź
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
Owoce morza
Zobacz również...
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA W