Lemoniada z ogórkiem i miętą
Oceń przepis:
Przygotował:
Adriana Marczewska
- Seria kulinarna:
- Ślinotok (odc. 5)
- Trudność:
- łatwe
- Rodzaj dania:
- Napoje
Składniki:
Kalkulator kulinarny
Przygotowanie:
Ogórka dokładnie umyć i pokroić na cienkie plastry.
W dzbanku połączyć wodę z lodem, miodem i sokiem z cytryny.
Składniki dokładnie wymieszać.
Na koniec dodać świeżą miętę i plastry ogórka.
W dzbanku połączyć wodę z lodem, miodem i sokiem z cytryny.
Składniki dokładnie wymieszać.
Na koniec dodać świeżą miętę i plastry ogórka.
Dołącz do CANAL+ i oglądaj
jak chcesz i kiedy chcesz!
- Sprawdź
- albo
-
TV SAT +Sprawdź
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA W