Lassi z jeżyn
Oceń przepis:
Przygotował:
Anjum Anand
- Seria kulinarna:
- Łatwa kuchnia indyjska 2 (odc.4)
- Rodzaj dania:
- Napoje
- Kuchnia świata:
- Kuchnia indyjska
- Ilość osób:
- 2
Składniki:
- 300 g umytych jeżyn
- 200 g jogurtu naturalnego
- 140 ml wody
- 2 łyżeczki cukru lub miodu
- ½ łyżeczki soku z cytryny
Kalkulator kulinarny
Przygotowanie:
Zmiksować wszystkie składniki lassi. Ewentualnie dosłodzić do smaku. Przecedzić napój przez sito, aby pozbyć się pestek. Schłodzić w lodówce.
Dołącz do CANAL+ i oglądaj
jak chcesz i kiedy chcesz!
- Sprawdź
- albo
-
TV SAT +Sprawdź
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
Zobacz również...
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA W