krem serowy do biszkoptów i ciasta marchewkowego
Oceń przepis:
- Seria kulinarna:
- Sobota w kuchni (odc.15)
- Trudność:
- łatwe
- Rodzaj dania:
- Sosy, kremy, pasty
- Kuchnia świata:
- Kuchnia włoska
Przygotowanie:
porcja na jedno ciastoSkładniki
125g mielonego, białego sera lub sera mascarpone
250g cukru pudru
90g masła
½ łyżeczki esencji waniliowej
sok z ½ cytryny
Przygotowanie
Wszystkie składniki wrzucić do robota kuchennego i zmiksować na gładką masę. Posmarować gotowego biszkopta lub ciasto marchewkowe.
Dołącz do CANAL+ i oglądaj
jak chcesz i kiedy chcesz!
- Sprawdź
- albo
-
TV SAT +Sprawdź
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
Kuchnia włoska
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA W