Koktajl melonowy
Oceń przepis:
Przygotował:
Adriana Marczewska
- Seria kulinarna:
- Ślinotok (odc. 10)
- Trudność:
- łatwe
- Rodzaj dania:
- Napoje
Składniki:
- 200 g miąższu melona (zważonego po obraniu i czyszczeniu pestek)
- 1 dojrzałe mango
- 6-7 średnich mrożonych truskawek (w sezonie dajemy świeże) + jedna do dekoracji
- 1,5 szklanki soku jabłkowego
Kalkulator kulinarny
Przygotowanie:
Miąższ z melona włożyć do pojemnika blendera kielichowego.
Dodać obrane mango, truskawki (mrożone dajemy bez rozmrażania) oraz sok jabłkowy.
Wszystko zmiksować, przelać do szklanek, wierzch udekorować startą mrożoną truskawką lub świeżą, drobno posiekaną. Gotowe!
Dodać obrane mango, truskawki (mrożone dajemy bez rozmrażania) oraz sok jabłkowy.
Wszystko zmiksować, przelać do szklanek, wierzch udekorować startą mrożoną truskawką lub świeżą, drobno posiekaną. Gotowe!
Dołącz do CANAL+ i oglądaj
jak chcesz i kiedy chcesz!
- Sprawdź
- albo
-
TV SAT +Sprawdź
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA W