Kanapki z krabem i awokado
Oceń przepis:
Przygotował:
Janella Purcell
- Seria kulinarna:
- Żołądek czy rozsądek? 2 (odc. 24)
- Trudność:
- łatwe
- Rodzaj dania:
- Przekąski
Składniki:
- filiżanka mięsa z kraba
- 2 łyżki majonezu sojowego
- łyżka kaparów
- łyżka pikli
- łyżka koperku
- łyżka natki pietruszki
- łyżeczka soli
- łyżeczka białego pieprzu
- awokado
- 4 kromki chleba na zakwasie
Kalkulator kulinarny
Przygotowanie:
Wymieszać mięso z kraba, majonez, zioła i przyprawy. Odkroić skórkę chleba. Dwie kromki posmarować łyżką majonezu. Nałożyć pastę krabową. Na wierzchu położyć pozostałe kromki. Przybrać awokado. Przekroić kanapki na 3 części.
Dołącz do CANAL+ i oglądaj
jak chcesz i kiedy chcesz!
- Sprawdź
- albo
-
TV SAT +Sprawdź
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA W