Jagnięcina z komosą ryżową
Oceń przepis:
- Seria kulinarna:
- Żołądek czy rozsądek? 3 (odc. 5)
- Trudność:
- łatwe
- Rodzaj dania:
- Dania mięsne
Składniki:
- 2 łyżki oliwy
- 400 g polędwicy jagnięcej
- pół filiżanki mielonych migdałów
- filiżanka różnych ziół
- półtorej filiżanki ugotowanej komosy ryżowej
- pół filiżanki liści szpinaku
- pół filiżanki pokrojonych pomidorków koktajlowych
- sok i skórka z cytryny
- sól i pieprz
- pokrojony ogórek
- łyżeczka octu winnego
- posiekany ząbek czosnku
Kalkulator kulinarny
Przygotowanie:
Mięso opanierować w mące z mielonych migdałach i usmażyć na oliwie. Odstawić do przestygnięcia i pokroić. Resztę składników wymieszać i przełożyć na talerze. Podawać z jagnięciną.
Dołącz do CANAL+ i oglądaj
jak chcesz i kiedy chcesz!
- Sprawdź
- albo
-
TV SAT +Sprawdź
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
Zobacz również...
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA W