Fondue neuchatel

Fondue neuchatel
Oceń przepis:
15 ocen Średnia ocena: 3.70
Seria kulinarna:
Żołądek czy rozsądek? 4 (odc. 57)
Trudność:
łatwe
Rodzaj dania:
Inne
Kuchnia świata:
Kuchnia szwajcarska
Ilość osób:
2

Składniki:

Kalkulator wag i miar

Kalkulator kulinarny

Przygotowanie:

Wnętrze naczynia do fondue przetrzeć naciętym ząbkiem czosnku. Podgrzać wino i sok z cytryny. Wsypać ser i zamieszać. Kiedy zacznie się gotować dodać kirsz i skrobię kukurydzianą. Po 2-3 minutach wsypać przyprawy.
Podawać z chlebem pokrojonym w kostkę.

 

Dołącz do CANAL+ i oglądaj CANAL+KUCHNIA jak chcesz i kiedy chcesz!
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA