Duszone ośmiornice
Oceń przepis:
Przygotował:
Janella Purcell
- Seria kulinarna:
- Żołądek czy rozsądek? 2 (odc. 26)
- Trudność:
- łatwe
- Rodzaj dania:
- Owoce morza
Składniki:
- 10 małych ośmiornic
- cytryna
- ½ cebuli
- pęczek natki pietruszki
- pęczek bazylii
- 2 ząbki czosnku
- oliwa
Kalkulator kulinarny
Przygotowanie:
Do opłukanych ośmiornic dodać skórkę z cytryny, cebulę, natkę pietruszki, bazylię i rozgnieciony czosnek. Dolać oliwę. Gotować na małym ogniu przez 30 minut. Ostudzić. Skropić oliwą. Posypać ziołami. Przyprawić solą i pieprzem.
Dołącz do CANAL+ i oglądaj
jak chcesz i kiedy chcesz!
- Sprawdź
- albo
-
TV SAT +Sprawdź
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
Zobacz również...
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA W