Brzoskwinie w cynamonie
Oceń przepis:
Przygotował:
Anna Olson
- Seria kulinarna:
- Anna Olson: Sezon na świeżość 2 (odc.18)
- Trudność:
- łatwe
- Rodzaj dania:
- Desery
Składniki:
- 2 łyżki niesolonego masła
- ¼ szklanki syropu klonowego
- ½ łyżeczki mielonego cynamonu
- 6 brzoskwiń
- obranych i pokrojonych na cząstki
Kalkulator kulinarny
Przygotowanie:
W dużym rondlu rozgrzej mieszaninę masła i syropu klonowego, aż zacznie się pienić. Wmieszaj cynamon i kawałki brzoskwiń. Smaż chwilę, aż brzoskwinie lekko zmiękną i się zrumienią na maśle. Podawaj natychmiast. Są doskonałe jako dodatek do placków i lodów.
Dołącz do CANAL+ i oglądaj
jak chcesz i kiedy chcesz!
- Sprawdź
- albo
-
TV SAT +Sprawdź
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA W