Bajgle z łososiem
Oceń przepis:
- Seria kulinarna:
- Domowy kucharz (odc.82)
- Trudność:
- łatwe
- Rodzaj dania:
- Przekąski
- Kuchnia świata:
- Kuchnia Ameryki Północnej
- Ilość osób:
- 4
Składniki:
- 225 g kremowego serka w pokojowej temperaturze
- kilka łyżek kaparów
- sok i skórka z 1 cytryny
- 1 pęczek koperku
- posiekany
- 4 bajgle
- przekrojone i podpieczone
- 12 plasterków wędzonego łososia
- 1 czerwona cebula pokrojona na cienkie plasterki
Kalkulator kulinarny
Przygotowanie:
Lekko zmiksować serek, kapary, sok i skórkę z cytryny, koperek i sól. Rozsmarować na bajglach, ułożyć plasterki łososia i czerwonej cebuli.
Dołącz do CANAL+ i oglądaj
jak chcesz i kiedy chcesz!
- Sprawdź
- albo
-
TV SAT +Sprawdź
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
Zobacz również...
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA W