Azjatycka sałatka ze szpinaku i kopru włoskiego
Oceń przepis:
- Seria kulinarna:
- Domowy kucharz (odc.122)
- Trudność:
- łatwe
- Rodzaj dania:
- Sałatki, sałaty i surówki
Przygotowanie:
Składniki1 koper włoski, drobno pokrojony
kawałek mrożonego imbiru
3 dymki, drobno pokrojone
1/2 łyżeczki sosu sojowego
1/4 łyżeczki ulubionego ostrego sosu
2 łyżki miodu
sok i skórka starta z 2 limonek
Przygotowanie
Koper włoski przełożyć do dużej salaterki, zetrzeć do niego łyżeczkę imbiru. Dodać dymki, sos sojowy, ostry sos, miód, sok i skórkę z limonek. Dobrze wymieszać i podawać.
© Michael Smith
Dołącz do CANAL+ i oglądaj
jak chcesz i kiedy chcesz!
- Sprawdź
- albo
-
TV SAT +Sprawdź
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
Sałatki, sałaty i surówki
Zobacz również...
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA W