15.szybki sos czekoladowy
Oceń przepis:
- Seria kulinarna:
- Sobota w kuchni (odc.15)
- Trudność:
- łatwe
- Rodzaj dania:
- Sosy, kremy, pasty
- Kuchnia świata:
- Kuchnia międzynarodowa
Przygotowanie:
Składniki
125g czekolady mlecznej
150 ml kremówki
150 ml mleka
1 łyżka stołowa cukru
garść czekoladek Maltesers, Minstrels lub M&M
Przygotowanie
wszystkie składniki podgrzewać w rondelku, aż czekolada i cukier się rozpuszczą. Pod sam koniec wsypać czekoladki. Podawać gorące. Doskonały sos do lodów waniliowych.
Dołącz do CANAL+ i oglądaj
jak chcesz i kiedy chcesz!
- Sprawdź
- albo
-
TV SAT +Sprawdź
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
Kuchnia międzynarodowa
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA W