Aktualności
Wyniki wyszukiwania
Badanie stylów odżywiania Polek
Weź udział w badaniu i pobierz piękny e-book "Śliwka kalifornijska na 16 sposobów"! E-book zawierający 16 autorskich i pięknie sfotografowanych przepi...
Czytaj więcejAppetit California
Appetit to jedyna na rynku seria muzyczno-kulinarna, tworzona przez pasjonatkę gotowania i podróży, a jednocześnie wokalistkę, autorkę tekstów i kompo...
Czytaj więcejABC wędzenia
Wędzenie doskonale konserwuje i nadaje wyjątkowy aromat wielu mięsnym potrawom i rybom. Z własną wędzarką i niewielkim doświadczeniem grillowania z po...
Czytaj więcej7. Targi Książki Kulinarnej
Kiedy podróżuję, jem, kiedy jem, podróżuję. Marta Gessler nie wyobraża sobie rozdzielenia tych dwóch dziedzin, dlatego hasło tegorocznych, siódmych ju...
Czytaj więcej6. Food and Drink Festival
W dniach 2-3- września w Lublinie odbędzie się 6. Food and Drink Festival. Kuchnia+ jest patronem medialnym wydarzenia.
Czytaj więcej50 przepisów na krewetki - Monika Ruszkowska
Krewetki należą do tego typu dań, które nikogo nie pozostawią obojętnym. Zagorzali ich fani gotowi są pójść na wojnę z oponentami w najlepszym wypadku...
Czytaj więcej5. edycja Łódź Street Food Festival
W dniach 24-25 stycznia br. odbędzie się kolejna odsłona Łódź Street Food Festival. Do tej pory Festiwal trwał jeden dzień, jednak ze względu na ogr...
Czytaj więcej5. edycja Food&Drink Festival
Miło nam zakomunikować, że już we wrześniu 2014 r. odbędzie się kolejna, 5. edycja Food&Drink Festival w Lublinie w Centrum Konferencyjno-Wystawienni...
Czytaj więcej3rd Food & Drink Festival w Lublinie
13 i 14 września, podczas 3rd Food & Drink Festival, w Lublinie będzie gościł Bruno Goussault – największy autorytet sous vide, który podczas wy...
Czytaj więcej3. edycja Chefs Only!
W dniach 7-8 listopada 2016, na Ptasiej Wyspie w Hotelu Mikołajki***** odbędzie się 3. edycja jedynego w swoim rodzaju wydarzenia branżowego Chefs Onl...
Czytaj więcej3-gwiazdkowy szef kuchni na Gali Francusko-Polskiej Izby Gospodarczej
Pierre Gagnaire, jeden z najbardziej utytułowanych szefów kuchni na świecie, wraz z Andreą Camastrą, 1 gwiazdka Michelin, szefem warszawskiej restaura...
Czytaj więcej3-gwiazdkowy szef kuchni gotował na Gali Francusko-Polskiej Izby Gospodarczej
Pierre Gagnaire, jeden z najbardziej utytułowanych szefów kuchni na świecie, zdobywca 3 gwiazdek Michelin, wraz z Andreą Camastrą, zdobywcą 1 gwiazdki...
Czytaj więcej250 osób smakowało design z kuchnią+, DOMO+ i Internity
Blisko 250 osób odwiedziło w czwartek 29 sierpnia drugie spotkanie w ramach organizowanego przez kuchnię+, DOMO+ i Internity cyklu "Posmakuj design"....
Czytaj więcej25-lecie Francusko-Polskiej Izby Gospodarczej
Uroczysta Gala z udziałem trzygwiazdkowego szefa kuchni rozpoczęła obchody 25-lecia Francusko-Polskiej Izby Gospodarczej.
Czytaj więcej20. edycja Dni Belgijskich
W dniach 19-26 listopada w Warszawie odbywa się 20. edycja Dni Belgijskich. To przedsięwzięcie organizowane przez Belgijską Izbę Gospodarczą ma na cel...
Czytaj więcej2. numer dwumiesięcznika Polska gotuje
Dwumiesięcznik „Polska Gotuje” to pierwszy w Polsce magazyn kulinarny, który powstał dzięki współpracy z licznym gronem rodzimych internau...
Czytaj więcej2. edycja akcji KUKBUK Poleca
KUKBUK Poleca to certyfikat jakości przyznawany przez magazyn kulturalno-kulinarny KUKBUK. Kuchnia+ jest patronem medialnym akcji.
Czytaj więcej2 Sides of the Plate
Wakacje to specjalny czas dla nas wszystkich. To chwila wytchnienia od codziennego pędu. To czas dla rodziny, przyjaciół i nas samych na złapanie odd...
Czytaj więcej