Aktualności
Wyniki wyszukiwania
Konferencja miesięcznika Food Service
"Czas na rozwiązania. Rozgryzamy problemy polskiej gastronomii" - to tytuł kolejnej konferencji organizowanej przez miesięcznik "Food Service". 19 lut...
Czytaj więcejKonferencja Food Service Summit
W dniach 23-24 kwietnia 2018 roku w Łodzi odbędzie się konferencja Food Service Summit. Kuchnia+ jest patronem medialnym wydarzenia.
Czytaj więcejKonferencja Food in Central Europe: Culture and Business
W dniach 19-20 maja w Warszawie odbędzie się konferencja "Food in Central Europe: Culture and Business". To wyjątkowa gratka dla akademików, praktyków...
Czytaj więcejKolacja charytatywna z Michelem Moranem
10 października 2015 r. w hotelu andel's w Łodzi, odbędzie się siódma edycja kolacji charytatywnej "Przyjaciele Gotują", organizowana przez Stowarzysz...
Czytaj więcejKolacja Charytatywna z Jakubiakiem
28 lutego o godz. 18:00 w warszawskim Hotelu Marriott odbędzie się Kolacja Charytatywna, której celem jest zebranie funduszy dla opuszczonych i osiero...
Czytaj więcejKino kulinarne na Festiwalu Transatlantyk w Poznaniu
W Poznaniu zostaną zorganizowane pierwsze pokazy polskiej sekcji Kina Kulinarnego (Kulinarisches Kino), które jest młodszym partnerem berlińskiego pro...
Czytaj więcejKawior astrachański
"Kawior astrachański" to tytuł najnowszej powieści Michała Kruszony, która ukaże się 18 października 2013 roku nakładem wydawnictwa Tamaryn. kuchnia+...
Czytaj więcejKamil Wojtasiak - Mistrz Polski Sommelierów 2018
Nowym Mistrzem Polski Sommelierów jest Kamil Wojtasiak z warszawskiej restauracji Butchery & Wine. Młody, zaledwie 28-letni Wojtasiak, pokonał w final...
Czytaj więcejJuż wkrótce Święto Toruńskiego Piernika 2017
Święto Toruńskiego Piernika, które odbędzie się w dniach 11-12 sierpnia w Toruniu, to unikatowy w skali kraju festiwal kulinariów i kultury. W program...
Czytaj więcejJesień w kuchni Pięciu Przemian
Nakładem Wydawnictwa Illuminatio ukazała się książka "Jesień w kuchni Pięciu Przemian", autorstwa Anny Czelej. kuchnia+ jest patronem medialnym książk...
Czytaj więcejJesienna edycja festiwalu Veganmania w Warszawie
24 listopada w Domu Towarowym Braci Jabłkowskich przy ul. Brackiej 25 w Warszawie po raz kolejny odbędzie się największa wegańska impreza w Polsce – V...
Czytaj więcejJapońskie słodycze - zaproszenie na spotkanie
14 maja w Państwowym Muzeum Etnograficznym w Warszawie odbędzie się spotkanie związane z promocją książki "Japońskie słodycze".
Czytaj więcejJapońskie słodycze
Już maju, nakładem Wydawnictwa Hanami, ukaże się książka "Japońskie słodycze", autorstwa Magdaleny Tomaszewskiej-Bolałek. kuchnia+ jest patronem medi...
Czytaj więcejJadłonomia. Kuchnia roślinna - 100 przepisów nie tylko dla wegan
Nakładem Wydawnictwa Dwie Siostry ukazała się "Jadłonomia. Kuchnia roślinna - 100 przepisów nie tylko dla wegan" autorstwa Marty Dymek. To pierwsza ks...
Czytaj więcejIm więcej jesz, tym bardziej pomagasz
Im więcej jesz, tym bardziej pomagasz - 4. edycja ogólnopolskiej Akcji SOS Wiosek Dziecięcych. Spędź wyjątkowy Dzień Dziecka, który podaruje uśmiech w...
Czytaj więcejIm więcej jesz tym bardziej pomagasz
13 marca odbędzie się III edycja akcji "Im więcej jesz tym bardziej pomagasz", organizowanej przez OS Wioski Dziecięce. Lokale gastronomiczne w całej...
Czytaj więcejII Ogólnopolski Konkurs Fotografii Kulinarnej
Zapraszamy wszystkich, dla których fotografia kulinarna jest pasją!
Czytaj więcejII Ogólnopolski Festiwal Nieskończonych Form Mleka
W dniach 18 - 20 maja w Sandomierzu, już po raz drugi odbędzie się Ogólnopolski Festiwal Nieskończonych Form Mleka „Czas dobrego sera”. Wś...
Czytaj więcej