Aktualności

Wyniki wyszukiwania

Konferencja miesięcznika Food Service

"Czas na rozwiązania. Rozgryzamy problemy polskiej gastronomii" - to tytuł kolejnej konferencji organizowanej przez miesięcznik "Food Service". 19 lut...

Czytaj więcej

Konferencja Food Service Summit

W dniach 23-24 kwietnia 2018 roku w Łodzi odbędzie się konferencja Food Service Summit. Kuchnia+ jest patronem medialnym wydarzenia.

Czytaj więcej

Konferencja Food in Central Europe: Culture and Business

W dniach 19-20 maja w Warszawie odbędzie się konferencja "Food in Central Europe: Culture and Business". To wyjątkowa gratka dla akademików, praktyków...

Czytaj więcej

Kolacja charytatywna z Michelem Moranem

10 października 2015 r. w hotelu andel's w Łodzi, odbędzie się siódma edycja kolacji charytatywnej "Przyjaciele Gotują", organizowana przez Stowarzysz...

Czytaj więcej

Kolacja Charytatywna z Jakubiakiem

28 lutego o godz. 18:00 w warszawskim Hotelu Marriott odbędzie się Kolacja Charytatywna, której celem jest zebranie funduszy dla opuszczonych i osiero...

Czytaj więcej

Kino kulinarne na Festiwalu Transatlantyk w Poznaniu

W Poznaniu zostaną zorganizowane pierwsze pokazy polskiej sekcji Kina Kulinarnego (Kulinarisches Kino), które jest młodszym partnerem berlińskiego pro...

Czytaj więcej

Kawior astrachański

"Kawior astrachański" to tytuł najnowszej powieści Michała Kruszony, która ukaże się 18 października 2013 roku nakładem wydawnictwa Tamaryn. kuchnia+...

Czytaj więcej

Kamil Wojtasiak - Mistrz Polski Sommelierów 2018

Nowym Mistrzem Polski Sommelierów jest Kamil Wojtasiak z warszawskiej restauracji Butchery & Wine. Młody, zaledwie 28-letni Wojtasiak, pokonał w final...

Czytaj więcej

Już wkrótce Święto Toruńskiego Piernika 2017

Święto Toruńskiego Piernika, które odbędzie się w dniach 11-12 sierpnia w Toruniu, to unikatowy w skali kraju festiwal kulinariów i kultury. W program...

Czytaj więcej

Jesień w kuchni Pięciu Przemian

Nakładem Wydawnictwa Illuminatio ukazała się książka "Jesień w kuchni Pięciu Przemian", autorstwa Anny Czelej. kuchnia+ jest patronem medialnym książk...

Czytaj więcej

Jesienna edycja festiwalu Veganmania w Warszawie

24 listopada w Domu Towarowym Braci Jabłkowskich przy ul. Brackiej 25 w Warszawie po raz kolejny odbędzie się największa wegańska impreza w Polsce – V...

Czytaj więcej

Japońskie słodycze - zaproszenie na spotkanie

14 maja w Państwowym Muzeum Etnograficznym w Warszawie odbędzie się spotkanie związane z promocją książki "Japońskie słodycze".

Czytaj więcej

Japońskie słodycze

Już maju, nakładem Wydawnictwa Hanami, ukaże się książka "Japońskie słodycze", autorstwa Magdaleny Tomaszewskiej-Bolałek. kuchnia+ jest patronem medi...

Czytaj więcej

Jadłonomia. Kuchnia roślinna - 100 przepisów nie tylko dla wegan

Nakładem Wydawnictwa Dwie Siostry ukazała się "Jadłonomia. Kuchnia roślinna - 100 przepisów nie tylko dla wegan" autorstwa Marty Dymek. To pierwsza ks...

Czytaj więcej

Im więcej jesz, tym bardziej pomagasz

Im więcej jesz, tym bardziej pomagasz - 4. edycja ogólnopolskiej Akcji SOS Wiosek Dziecięcych. Spędź wyjątkowy Dzień Dziecka, który podaruje uśmiech w...

Czytaj więcej

Im więcej jesz tym bardziej pomagasz

13 marca odbędzie się III edycja akcji "Im więcej jesz tym bardziej pomagasz", organizowanej przez OS Wioski Dziecięce. Lokale gastronomiczne w całej...

Czytaj więcej

II Ogólnopolski Konkurs Fotografii Kulinarnej

Zapraszamy wszystkich, dla których fotografia kulinarna jest pasją!

Czytaj więcej

II Ogólnopolski Festiwal Nieskończonych Form Mleka

W dniach 18 - 20 maja w Sandomierzu, już po raz drugi odbędzie się Ogólnopolski Festiwal Nieskończonych Form Mleka „Czas dobrego sera”. Wś...

Czytaj więcej
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA