Konferencja miesięcznika Food Service

9 lutego 2015

"Czas na rozwiązania. Rozgryzamy problemy polskiej gastronomii" - to tytuł kolejnej konferencji organizowanej przez miesięcznik "Food Service". 19 lutego 2015 roku w Hotelu Regent w Warszawie, spotkamy się w gronie praktyków, aby podzielić się wiedzą o tym, jak radzić sobie z codziennymi problemami prowadząc firmę w realiach polskiej gastronomii i jakich błędów unikać, aby nie tracić pieniędzy.

Program konferencji podzielony jest na bloki tematyczne, w których omawiane będą problemy dotyczące pięciu najważniejszych obszarów branży HoReCa: Kuchnia i Serwis, Dostawcy i Produkt, Wizerunek, Finanse oraz Marketing.

Prelegenci biorący udział w panelu podzielą się informacjami m.in. na temat doboru najlepszych pracowników, utrzymaniu wysokiej jakości posiłków bez nadwyrężania budżetu, sprawnym zarządzaniu finansami, ratowaniu wizerunku swojej firmy czy nowego spojrzenia na marketing w gastronomicznym biznesie.

Pełna lista prelegentów znajduje się na:
http://www.konferencje.media.com.pl/czasnarozwiazania/prelegenci.php
Konferencję poprowadzi Agata Godlewska redaktor prowadząca miesięcznika "Food Service".

Do uczestnictwa w konferencji zapraszamy właścicieli i menadżerów restauracji, szefów kuchni, przyszłych restauratorów, agencje PR, firmy zaopatrujące sektor HoReCa, media związane z profesjonalną gastronomią oraz osoby zainteresowane tematyką kulinarną pragnące rozwijać się zawodowo w tej branży.

Więcej informacji na stronie:
www.konferencje.media.com.pl/czasnarozwiazania

Najnowsze aktualności Zobacz wszystkie aktualności

Festiwal Feta we Wrocławiu

7 i 8 marca, w klimatycznej, zabytkowej Zajezdni Dąbie, odbędzie się druga edycja Wrocławskiej Fety - Festiwalu Piwa, Wina i Sera. Ponownie jak rok te...

Czytaj więcej

Wielka Uczta Warszawska powraca!

Wielka Uczta to nowy sposób na odkrywanie smaków, poszukiwanie kulinarnych uniesień i zaspokajanie apetytów! Wielosmakowa uczta połączona z kulinarnym...

Czytaj więcej
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA