Konferencja miesięcznika Food Service
9 lutego 2015
"Czas na rozwiązania. Rozgryzamy problemy polskiej gastronomii" - to tytuł kolejnej konferencji organizowanej przez miesięcznik "Food Service". 19 lutego 2015 roku w Hotelu Regent w Warszawie, spotkamy się w gronie praktyków, aby podzielić się wiedzą o tym, jak radzić sobie z codziennymi problemami prowadząc firmę w realiach polskiej gastronomii i jakich błędów unikać, aby nie tracić pieniędzy.
Program konferencji podzielony jest na bloki tematyczne, w których omawiane będą problemy dotyczące pięciu najważniejszych obszarów branży HoReCa: Kuchnia i Serwis, Dostawcy i Produkt, Wizerunek, Finanse oraz Marketing.
Prelegenci biorący udział w panelu podzielą się informacjami m.in. na temat doboru najlepszych pracowników, utrzymaniu wysokiej jakości posiłków bez nadwyrężania budżetu, sprawnym zarządzaniu finansami, ratowaniu wizerunku swojej firmy czy nowego spojrzenia na marketing w gastronomicznym biznesie.
Pełna lista prelegentów znajduje się na:
http://www.konferencje.media.com.pl/czasnarozwiazania/prelegenci.php
Konferencję poprowadzi Agata Godlewska redaktor prowadząca miesięcznika "Food Service".
Do uczestnictwa w konferencji zapraszamy właścicieli i menadżerów restauracji, szefów kuchni, przyszłych restauratorów, agencje PR, firmy zaopatrujące sektor HoReCa, media związane z profesjonalną gastronomią oraz osoby zainteresowane tematyką kulinarną pragnące rozwijać się zawodowo w tej branży.
Więcej informacji na stronie:www.konferencje.media.com.pl/czasnarozwiazania