Wątróbki kurczaka z kurkami i szpinakiem

Wątróbki kurczaka z kurkami i szpinakiem
Oceń przepis:
27 ocen Średnia ocena: 4.00

Przygotował:

Gary Rhodes

Seria kulinarna:
Gary Rhodes w kuchni przez cały rok (odc.6)
Trudność:
łatwe
Rodzaj dania:
Dania mięsne

Składniki:

  • 8 wątróbek
  • mleko do moczenia
  • 2 łyżki stołowe oleju arachidowego
  • 4 kromki pełnoziarnistego chleba posmarowane masłem
  • kawałek masła
  • 225 g kurek
  • 2 ząbki czosnku w płatkach
  • 100 g liści szpinaku

Kalkulator wag i miar

Kalkulator kulinarny

Przygotowanie:

Zalej mlekiem wątróbki. Mocz przez 48 godzin. Będą słodsze i bardziej miękkie.

 

Dołącz do CANAL+ i oglądaj CANAL+KUCHNIA jak chcesz i kiedy chcesz!
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA