Wątróbki kurczaka z kurkami i szpinakiem
Oceń przepis:
Przygotował:
Gary Rhodes
- Seria kulinarna:
- Gary Rhodes w kuchni przez cały rok (odc.6)
- Trudność:
- łatwe
- Rodzaj dania:
- Dania mięsne
Składniki:
- 8 wątróbek
- mleko do moczenia
- 2 łyżki stołowe oleju arachidowego
- 4 kromki pełnoziarnistego chleba posmarowane masłem
- kawałek masła
- 225 g kurek
- 2 ząbki czosnku w płatkach
- 100 g liści szpinaku
Kalkulator kulinarny
Przygotowanie:
Zalej mlekiem wątróbki. Mocz przez 48 godzin. Będą słodsze i bardziej miękkie.
Dołącz do CANAL+ i oglądaj
jak chcesz i kiedy chcesz!
- Sprawdź
- albo
-
TV SAT +Sprawdź
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
Zobacz również...
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA W