Szampańskie maliny
Oceń przepis:
- Seria kulinarna:
- Australijskie Boże Narodzenie (odc.1)
- Trudność:
- łatwe
- Rodzaj dania:
- Desery
Składniki:
- 3 filiżanki cukru
- dość wody
- żeby zakryła cukier
- 1 kg mrożonych malin
- laska cynamonu
- sok z ½ cytryny
- butelka szampana
Kalkulator kulinarny
Przygotowanie:
Wodę i cukier zagotuj aż powstanie syrop. Dodaj laskę cynamonu, sok z cytryny i szampana. Gotuj około 10 minut. Odstaw i dodaj świeże owoce jagodowe: truskawki, jagody, jeżyny, maliny.
Dołącz do CANAL+ i oglądaj
jak chcesz i kiedy chcesz!
- Sprawdź
- albo
-
TV SAT +Sprawdź
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
Zobacz również...
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA W