Steki z halibuta
Oceń przepis:
Przygotował:
Nigel Slater
- Seria kulinarna:
- Smak mojego życia (odc. 4)
- Trudność:
- łatwe
- Rodzaj dania:
- Dania z ryb
- Ilość osób:
- 2
Składniki:
- 30 g mąki
- 2 steki z halibuta
- grubości około 2,5 cm
- sok z 1 cytryny
- oliwa do smażenia
- posiekana natka pietruszki
- cytryna pokrojona na cząstki
- do podania
Kalkulator kulinarny
Przygotowanie:
Oprósz talerz mąką. Polej steki z halibuta sokiem z cytryny i obtocz z obu stron w mące. Smaż rybę około 5 minut z każdej strony. Podawaj na gorąco z natką i cytryną.
Dołącz do CANAL+ i oglądaj
jak chcesz i kiedy chcesz!
- Sprawdź
- albo
-
TV SAT +Sprawdź
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
Dania z ryb
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA W