Sos koktajlowy
Oceń przepis:
- Seria kulinarna:
- Szkoła gotowania Marthy Stewart 3 (odc. 9)
- Trudność:
- łatwe
- Rodzaj dania:
- Sosy, kremy, pasty
- Ilość osób:
- 2
Składniki:
- ½ szklanki świeżo startego chrzanu
- 1 łyżeczka octu z białego wina
- ¾ szklanki keczupu
- sok z ½ cytryny
- ¼ łyżeczki soli gruboziarnistej
- ¼ łyżeczki cukru (opcjonalnie)
- ¼ łyżeczki ostrego sosu (opcjonalnie)
Kalkulator kulinarny
Przygotowanie:
Wymieszaj chrzan i ocet, a następnie połącz z keczupem. Dodaj sok z cytryny, sól, cukier i ewentualnie ostry sos. Przykryj i przechowuj w lodówce.
Dołącz do CANAL+ i oglądaj
jak chcesz i kiedy chcesz!
- Sprawdź
- albo
-
TV SAT +Sprawdź
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
Zobacz również...
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA W