Smażone banany z kremem z nerkowców

Smażone banany z kremem z nerkowców
Oceń przepis:
11 ocen Średnia ocena: 3.80
Seria kulinarna:
Żołądek czy rozsądek? 3 (odc. 33)
Trudność:
łatwe
Rodzaj dania:
Desery

Składniki:

  • 2 obrane przekrojone wzdłuż banany
  • 2 łyżki tłuszczu Omega
  • pół filiżanki nerkowców
  • ćwierć filiżanki mleka sojowego
  • łyżeczka kakao
  • skórka otarta z połowy pomarańczy

Kalkulator wag i miar

Kalkulator kulinarny

Przygotowanie:

Banany smażyć na tłuszczu przez minutę z każdej strony. Nerkowce, mleko i kakao rozdrobnić w robocie kuchennym. Polać banany. Przed podaniem posypać skórką z pomarańczy.

 

Dołącz do CANAL+ i oglądaj CANAL+KUCHNIA jak chcesz i kiedy chcesz!
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA