Smażone banany z kremem z nerkowców
Oceń przepis:
- Seria kulinarna:
- Żołądek czy rozsądek? 3 (odc. 33)
- Trudność:
- łatwe
- Rodzaj dania:
- Desery
Składniki:
- 2 obrane przekrojone wzdłuż banany
- 2 łyżki tłuszczu Omega
- pół filiżanki nerkowców
- ćwierć filiżanki mleka sojowego
- łyżeczka kakao
- skórka otarta z połowy pomarańczy
Kalkulator kulinarny
Przygotowanie:
Banany smażyć na tłuszczu przez minutę z każdej strony. Nerkowce, mleko i kakao rozdrobnić w robocie kuchennym. Polać banany. Przed podaniem posypać skórką z pomarańczy.
Dołącz do CANAL+ i oglądaj
jak chcesz i kiedy chcesz!
- Sprawdź
- albo
-
TV SAT +Sprawdź
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
Zobacz również...
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA W