Salsa z awokado
Oceń przepis:
- Seria kulinarna:
- Domowy kucharz (odc.106)
- Trudność:
- łatwe
- Rodzaj dania:
- Sosy, kremy, pasty
- Kuchnia świata:
- Kuchnia meksykańska
Składniki:
- 2 dojrzałe pomidory
- pokrojone
- 1 dojrzałe awokado
- obrane
- bez pestki i pokrojone
- 4 dymki
- drobno pokrojone
- sok i skórka starta z 1 limonki
- 1 papryczka chili
- pozbawiona gniazda nasiennego
- drobno posiekana
- sól do smaku
- mały pęczek świeżej kolendry
- posiekany
Kalkulator kulinarny
Przygotowanie:
Utrzeć awokado na gładkie puree, dodać pomidory, dymki, sok i skórkę z limonki, chili i kolendrę. Podawać.
Dołącz do CANAL+ i oglądaj
jak chcesz i kiedy chcesz!
- Sprawdź
- albo
-
TV SAT +Sprawdź
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
Zobacz również...
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA W