Sałatka z buraków, kopru włoskiego i koziego sera
Oceń przepis:
Przygotował:
Annabel Langbein
- Seria kulinarna:
- Annabel Langbein - kuchnia w stylu wolnym 2 (odc. 4)
- Trudność:
- łatwe
- Rodzaj dania:
- Sałatki, sałaty i surówki
- Ilość osób:
- 6
Przygotowanie:
Składniki:2 średnie buraki, obrane
1 bulwa kopru włoskiego
¼ szklanki orzechów włoskich, posiekanych i uprażonych.
100 gramów sera koziego
2 łyżki oliwy z pierwszego tłoczenia
6 łyżek polewy balsamicznej
Przygotowanie:
Buraki pokroić w jak najcieńsze plasterki, ułożyć na talerzach po sześć w kółko tak, aby na siebie zachodziły. Koper pokroić w piórka, ułożyć na burakach. Posypać orzechami włoskimi i pokruszonym serem. Skropić polewą balsamiczną.
@Annabel Langbein
Dołącz do CANAL+ i oglądaj
jak chcesz i kiedy chcesz!
- Sprawdź
- albo
-
TV SAT +Sprawdź
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
Zobacz również...
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA W